Alla tävlings- och träningsmatchande i Ångermanland skjuts upp med omedelbar verkan

Ångermanlands Fotbollförbunds styrelse har beslutat att seriestarten och seriespelet för Herrar Div 4, 5, 6, Damer Div 3 och ungdomsserier i ÅFFs regi skjuts upp på obestämd tid, beslutet gäller även för träningsmatcher, inga träningsmatcher spelas. Beslutet gäller fr.o.m. den 3 april 2020

Beslutet har tagits utifrån Folkhälsomyndighetens och Svenska Fotbollförbundets rekommendationer den 3 april 2020.

Nya riktlinjer för fotbollen den 3 april

Uppdaterad: 3 april 11.21:
Folkhälsomyndigheten återkom igår med förtydliganden av de råd till idrotten som offentliggjordes i onsdags. Man säger nu att träningsmatcher kan vara möjliga att genomföra, förutsatt att arrangörer och deltagare följer myndighetens rekommendationer. SvFF har, utifrån den information Folkhälsomyndigheten presenterat, uppdaterat sina riktlinjer till svensk fotboll.


I de nya allmänna råden uppmanas föreningar också att skjuta upp årsmöten och liknande, om mötet kräver att deltagarna träffas på samma plats.


SvFF:s skarpa rekommendation är att hela svensk fotboll, förbund och föreningar, följer dessa allmänna råd. Se länk till de uppdaterade riktlinjerna längre ner på den här sidan.

Inbjudan grundkurs domare

Missa inte chansen att få gemenskap, chansen att leda, tjäna en extra slant, möjlighet till utveckling. Låter det intresant? Missa då inte chansen att gå vår grundkurs för att bli distriktsdomare. Läs mer i inbjudan nedan...

Inbjudan

Anmälningsformulär

Idrottslyftet byter namn till Projektstöd IF 2020/2021

Riksidrottsförbundet och Svenska Fotboll förbundet har bestämt att de ska vara två inriktningar, Ungdomar att stanna kvar inom fotbollen och Utbildning av aktivitetsledare.

Gå in under fliken Projektstöd IF 2020/2021 och läs vidare

Junselelägret 2020

Junselelägret 2020 kommer att gå av stapeln 25-28 juni. Inbjudan och mer information kommer löpande under våren att läggas ut på här hemsidan.

Frågor och funderingar: glenn.gradin@telia.com

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter